به نام خالق هستی بخشخب بالاخره رسیدیم به آخر کار انتخاب بهترین فرمانروای خانوارز ، کار خیلی سختی بود ! بیشتر از این دربارش صحبت نمی کنم ، بریم سر اصل قضیه . به مدت 5 روز تعدادی نظرسنجی برای هر دنیا تشکیل دادیم که بچه ها برن اونجا و نظراتشونو درباره بهترین فرمانروای دنیای خودشون اعلام کنن . نتیجه نهایی هم از طریق یک تاپیک اعلام شد و معلوم شد چه کسانی به دور نهایی رسیدن . الان اینجا میتونید به فرمانروای محبوبتون رای بدید . قوانین هم در زیر میان ، طبق مذاکراتی که با مدیریت داشتیم هر کسی بخواد از قوانین مطرح شده تخطی کنه رایش حذف و بهش اخطار داده میشه پس به دقت قوانین رو رعایت کنید . درباره نحوه رای گیری و انتخاب افراد هم قبلا توی دوتا تاپیک نظرسنجی شده و نیازی نیست اینجا دربارش بحث کنید .
قوانین :
1 . نظرسنجی به صورت تک انتخابی بوده و هر کس میتونه یک رای بده .
2 . آی پی همه چک شده و در صورت مشکوک بودن به تعدد اکانت آرای اون اکانتها از لیست رای حذف میشه .
3 . این تاپیک محل منازعه و درگیری نیست ، فقط تعریف و تمجید کنید در غیر این صورت پست شما حذف میشه .
4 . این نظرسنجی به مدت سه روز اعتبار خواهد داشت ، بعد از اون بهترین فرمانروا مشخص میشه .
توضیحات :
آقای علی صادقی uri.21 فرمانروای قبیله 20 از دنیای 2 طی تماس تلفنی از شرکت توی نظرسنجی انصراف داده و به طرفداراشون اعلام کردن به امیرکیا فرمانروای پارس دنیای 3 رای بدن . به همین دلیل نفر بعدی دنیای 2 یعنی محسن نجفی فرمانروای کوروش کبیر به جای ایشون توی نظرسنجی قرار میگیره .
از دنیای یک هم خودم که اسم اکانتم partica هست به نفع سهیل sonelf فرمانروای آذربایجان کنار میکشم و به همه عزیزان طرفدارم اعلام می کنم به ایشون رای بدن انشالا که دنیای یک توی سه نفر برتر یک گزینه داشته باشه
جایزه نفر اول 1000 امتیاز کاربری و لوگوی ویژه بهترین فرمانروای خانوارز هستش ، از طرف بنده هم به سه نفر اول هر کدوم 1000 سکه داده میشه . نفرات دوم و سوم هم از مدیریت جایزه می گیرن ولی هنوز تصمیم قطعی برای نوع جایزه گرفته نشده و بزودی اعلام میشه .
لیست بهترین فرمانرواها از هر دنیا :
دنیای 1 : sonelf فرمانروای آذربایجان
دنیای 2 : محسن نجفی فرمانروای کوروش کبیر
دنیای 3 : امیرکیا فرمانروای پارس
دنیای 4 : امین آبادان فرمانروای جاودانگان سرخ ، معین مددی فرمانروای آریوتاب
دنیای 5 : محمدعلی کینگ ماو فرمانروای سلحشوران ، مهرداد دارک مستر فرمانروای دابلیو اف ای ، احمد جنگلبرت فرمانروای چمپیونز
دنیای 6 : عدم استقبال برای حضور در نظرسنجی
دنیای 7 : Dramzzz فرمانروای اتحاد طلایی