به نظرتون بهتری نیست تو ورژن جدید که تو راهه(حدس میزنم از بس ورژن عوض شده تند تند) ارگو بردارن دوباره روحه خانو بر گردونن این شکلی بازی هیجانش خیلی بالاتر میره
به نظرتون بهتری نیست تو ورژن جدید که تو راهه(حدس میزنم از بس ورژن عوض شده تند تند) ارگو بردارن دوباره روحه خانو بر گردونن این شکلی بازی هیجانش خیلی بالاتر میره
من از تبار كوروشم...آزاده اي پر شورشم...پيكان تير آرشم...خون رگ سياوشم...من كاوه آهنگرم...تاب ستم نياورم...از چرم پرچم ساختم...تا بر ستمگر تاختم...ازغرب از ماد آمدم...از گلشن داد آمدم...ارژنگ پاك ماديم...من پارتم اشكانيم...من شير مرد پارسيم...موج خليج فارسي ام...اوج توان داورم...از شاه بيت خاورم...اعجاز نظم طوسي ام...شه نامه ي فردوسي ام...آن روز ايران را ببين...برتر ز روم و مصر و چين...بسر
شود اين خواريم...زيرا كه آريايي ام
0oOASSASSINOo0 (12-13-2013),aref_jafary (12-13-2013),Bardia (12-13-2013),chooom (01-22-2014),click4u (12-14-2013),hektor (12-13-2013),hichkas61 (12-13-2013),legolas_ir (12-13-2013),m_joker (12-13-2013),mamad...56 (12-13-2013),MEHRSHAD MAK (01-23-2014),mostafa1988 (12-13-2013),NuMbEr1MeYsAm (12-13-2013),payam110 (12-13-2013),rehosta (12-15-2013),shahram.khan (12-18-2013),مختار76 (12-13-2013)
من که نمی دونم دقیقا این ارگ چیه تو ورژن جدید چون بازی نکردم ولی ظاهرا حال نمیده و روح خان بهتره
منم موافق زدم
...
I Have A Thousand Reasons To Die
And Many Millions Of Tears To Cry... In Silence
!
Shall I Die... Shall I Die To Be Free
When I Cry... When I Cry In Silence
So Please Let Me Die In Silence
Oh My God, Let Me Die In Silence
...
مهترین موضوعی که یادم رفت بگم هم اینه که الان دیگه بازی برای قبیله شده مایه ننگ یه بازیکن. ته راند میان به قبیله رنک 1 میگن بنا که یه جوری انگار یه گونی فحشه واسه خودش.
باز قدیم بازی برای قبیله حرمتی داشت. میگفتن طرف داره ارتشش رو میزنه و این چیزا. الان چی؟ میگن طرف داره آنلاینی میندازه فقط
بازنشستگی رو عشق است
tempter2000 (12-13-2013)
دن1 فک کنم تنها دنیایی بود که روح نداشت و امتیاز روزانه مبنا بود
الان شده ارگ
ارگو بردارن روحخان بزارن که میشه دن 3 یا 7 با سرعت بالا که!
این نظریات تو هر دنیایی متفاوته و تقریبا غیر قابل اجرا
حداقل که تا الان اینطور بوده و مدیریت میاد میخونه مینویسه تایپیک تکراری وووووو: بسته شد
ایشالله منتظر ورژن 10 یا 11 باشید که برا صف ساخت اول هم سکه خواهد خواست![]()
خواستم داد شوم… گرچه لبم دوخته است
خودم و جدّم و جدّ پدرم سوخته است
خواستم جیغ شوم، گریه ی بی شرط شوم
خواستم از همه ی مرحله ها پرت شوم
کسی از گوشی مشغول، به من می خندید
آخر مرحله شد، غول به من می خندید!
یک نفر، از وسط کوچه صدا کرد مرا
بازی مسخره ای بود… رها کرد مرا!
با خودم، با همه، با ترس تو مخلوط شدم
شوت بودم! که به بازی بدی شوت شدم!!
آنچه می رفت و نمی رفت فرو… من بودم!
حافظ ِ اینهمه اسرار ِ مگو، من بودم
از تحمّل که گذشتم به تحمّل خوردم
دردم این بود که از یار ِ خودی گل خوردم!
حرفی از عقل ِ بداندیش به یک مست زدند
باختیم! آخر بازی، همگی دست زدند
از تو آغاز شدم تا که به پایان برسم
رفتم از کوچه که شاید به خیابان برسم
بوی زن دادم و زن داد به موی فـَشِنم!!
راه رفتم که به بیراهه ی خود، مطمئنم
خسته از بودن تو، خسته تر از رفتن تو
خسته از «مولوی» و «شوش» به «راه آهن» تو
خسته از آنچه که بود و به خدا هیچ نبود
خسته از منظره ی خسته ی تهران در دود
مرده بودی و کسی در نفس ِ من جان داشت
مرده بودی و کسی باز به تو ایمان داشت!
کشتمت! تن زده در ورطه ی خون رقصیدم
پشت هر میکروفون از فرط جنون رقصیدم
از گذشته شب تو تا به هنوزم آمد
مست کردم که نفهمم چه به روزم آمد!
به خودم زنگ زدم توی شبی پاییزی
دود سیگار شدم تا که نبینم چیزی
من با جفتش موافقم اما جواب این سوال در لینک زیر مخصوصا صفحه 4 بصورت کامل قرار داره
http://irforum.madmoo.com/showthread.php?t=11310&page=4
خـیـام اگـر زبـاده مــسـتـی خـوش بــاش *** بـا ماه رخـی اگـر نـشسـتـی خـوش باش
چـون عـاقـبـت کـار جـهـان نـیستی است *** انگار که نیستی؛ چو هستی خوش باش
خانوارز یک اعتیاد فاجعه بار بود که خوشبختانه برای من خیلی وقته دورانش تموم شده
زنده باد زندگی![]()
خوب نیستش بیخیال
دیگرهیچ زمینی را به امید یک مترسک
زیرکشت نخواهم بردچراکه من به چشم
خود دیدم یک آسمان کلاغ زیر چتر مترسک
بارش باران رابه ریشخند گرفته بودند
من از تبار كوروشم...آزاده اي پر شورشم...پيكان تير آرشم...خون رگ سياوشم...من كاوه آهنگرم...تاب ستم نياورم...از چرم پرچم ساختم...تا بر ستمگر تاختم...ازغرب از ماد آمدم...از گلشن داد آمدم...ارژنگ پاك ماديم...من پارتم اشكانيم...من شير مرد پارسيم...موج خليج فارسي ام...اوج توان داورم...از شاه بيت خاورم...اعجاز نظم طوسي ام...شه نامه ي فردوسي ام...آن روز ايران را ببين...برتر ز روم و مصر و چين...بسر
Hamed-Tk (12-13-2013)
m_joker (12-13-2013),tempter2000 (12-13-2013)
king_arash (12-13-2013)
من نظرم اینه اصلا ورژن عوض نشه بیشتر بازیکنا بخاطر نت محدودشون بیخیال بازی میشن.
به هرحال جایگزینی روح به جای ارگ موافقم
شبی گفتم به سیگارم که از جانم چه میخواهی ؟
نوشت با خط دود خود
به دردت می خورم گاهی
تو بر من می نهی آتش
که درد خود کنی تسکین
من بیچاره می سوزم
تو از حالم چه میدانی !؟
0oOASSASSINOo0 (12-13-2013)