سلام وقت بخیر به نظر شما کدوم قبیله رنک1قبایل رو بدست میاره آل علی یا لرستان یا نابودگران
آل علی
لرستان
نابودگران
سلام وقت بخیر به نظر شما کدوم قبیله رنک1قبایل رو بدست میاره آل علی یا لرستان یا نابودگران
فک کنم ال علی _چون کسی نیست جلوشو بگیره
ما همه عصاره ی یه جنایتیم
به احتمال زیاد لرستان اگه یکم خودش رو جمع و جور کنه میتونه کاپ رو بگیره.
بچه های آل علی اکثرا بن شدن.
لیدر هم ندارن که قبیله رو اداره کنه برای همین شانس لرستان خیلی بالاست
چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟قبیله ول کن
30راند از 33راند دن 1 توش بازی کردم........کلی رفیق داشتم تا راند 17یعنی استارت میزدم میفهمیدم دارم بازی میکنم برام همه کار میکردن سکه میگرفتن مولتی میکشیدن و کلی کار دیگه........در عوض منم براشون موقعی که نیاز داشتن کمکشون میکردم یه موقعی خدای مولتی باز بودیم دن 1
راند28خودم استارت کردم برا اینکه حال کنم با بازی کلی قبایل تاره بدورون رسیده اومدن تو بازی وخلاه یه دوست پیدا کردم به نام حامد ستاری با اکانت mehdi_gpبازی میکرد دمشخیلی گرم رفیق به این میگن.........
این حامد مارو با یه کسایی اشنا کرد که اولش خوب بودن ولی بعدش فکر کردن خیلی بزرگن جوری که بر میگردن به ما میگن فکرمیکنی بزرگ شدی......میگن تو رنکی خودتو میگیری........و کلی حرف مفت که فکر میکنن بزرگ شدن و مثل م هستن ...........
بگذریم با گله کردن چیزی درست نمیشه ............
قبایل هم نابودگران خوب بود ولی به دلیل یه سری مشکلات اول راند میتونست رنک 1 بگیره ولی اگر یه خورده خود علی رضا بیشتر رو قبیله وقت میزاشت فکر کنم رنک 1 رو با قدرت میگرفت چون نابود گران در عرض 3ساعت تشکیل شد یعنی من 3ساعت قبل از استارت برام اس اومد که کا استارت بزنم و کدوم قبیله بریم.........
ال علی همن که علی پرفسور ابرو هرچی مولتی بازرو برده اقا بلد نیستی رو دوتا اک بازی کنی خب بازی نکن ............میتونه رنک بشه که احتمالش خیلی زیاد........
لرستان هم که از راند اولی که برا رنک رفت توش بودم و یه رفیق خیلی خوبم توش دارم به ایم عارف جعفری میتونه رنک بگیره ولی چشم من که ازش اب نمیخوره چون حسن سیاستش در حد یه بازی کن نیو گیم هست ..........سیاست باید از علی پارتیکا .masitan.حامد ابلیس.asbechin.مهشید88.و خیلی های دیگه یاد بگیرن.....
تو روحت برادر ببین چه با افتخار هم به مولتی بازی اعتراف میکنی
نه شاخـیم...نه خاصـیم...
مهم اینه شمایی که شاخـی و خاصـی درگیر مایی
آررره ...![]()
ویرایش توسط amir.pars : 03-25-2014 در ساعت 12:50 AM
saeed_punisher (03-24-2014)
ویرایش توسط amir.pars : 03-25-2014 در ساعت 12:50 AM
من که میگم لرستان
چون خودم توش هستمولی واقعا امید دارم که اول میشیم چون وقتی به رنک اتحاد از اول این راند نگاه کنیم تونستیم خودمون رو تا رنک 2 بکشونیم بالا
ایشاالله رنک یک رو هم میگیریم
بابا رنک که دیگه مال آل علیه تا وقتی ما توشیم![]()