چند وقت بود تاپیک نزده بودم دلم تنگ شده بود
در این تاپیک به اتفاقات و حواشی راند 38 میپردازیم بگین کیا میان کدوم قبایل و بازیکنان کدوم منطقه هستن
خلاصه کدوم منطقه شلوغ تره برا استارت![]()
چند وقت بود تاپیک نزده بودم دلم تنگ شده بود
در این تاپیک به اتفاقات و حواشی راند 38 میپردازیم بگین کیا میان کدوم قبایل و بازیکنان کدوم منطقه هستن
خلاصه کدوم منطقه شلوغ تره برا استارت![]()
من از تبار كوروشم...آزاده اي پر شورشم...پيكان تير آرشم...خون رگ سياوشم...من كاوه آهنگرم...تاب ستم نياورم...از چرم پرچم ساختم...تا بر ستمگر تاختم...ازغرب از ماد آمدم...از گلشن داد آمدم...ارژنگ پاك ماديم...من پارتم اشكانيم...من شير مرد پارسيم...موج خليج فارسي ام...اوج توان داورم...از شاه بيت خاورم...اعجاز نظم طوسي ام...شه نامه ي فردوسي ام...آن روز ايران را ببين...برتر ز روم و مصر و چين...بسر
شود اين خواريم...زيرا كه آريايي ام
changiz.khan2010 (07-31-2014),D3VILMENT (08-05-2014),ho3ein_dictator (08-08-2014),moytay (08-08-2014),payam110 (08-01-2014),SpiteOfSky (08-04-2014),مسیح (08-02-2014),کرمانی (08-30-2014),هیچکس (07-29-2014),X.E.N.O.N (07-29-2014),x.ZEDBAZI.x (08-03-2014)
ملت الان تو فکره هپی تایمن اونوقت شما دنبالِ منطقه استارت میگردی ؟![]()
منُ پام رو زمین تا همیشه سفت
یه جوره دیگه نو ولی با همه یه شکل
روحیَم با باخت جور تره تا نتیجه صفر
شاید تو ندونی ولی من آخرشو حفظم
dark_shadows (07-29-2014)
ما فقیر فقرا پول سکه نداریم اخه![]()
من از تبار كوروشم...آزاده اي پر شورشم...پيكان تير آرشم...خون رگ سياوشم...من كاوه آهنگرم...تاب ستم نياورم...از چرم پرچم ساختم...تا بر ستمگر تاختم...ازغرب از ماد آمدم...از گلشن داد آمدم...ارژنگ پاك ماديم...من پارتم اشكانيم...من شير مرد پارسيم...موج خليج فارسي ام...اوج توان داورم...از شاه بيت خاورم...اعجاز نظم طوسي ام...شه نامه ي فردوسي ام...آن روز ايران را ببين...برتر ز روم و مصر و چين...بسر
داش بزار راند شروع شه بعد تاپیک بزن.
پیشاپیش میزنی ؟
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند. (دکتر علی شریعتی)
خخخخخخخخ
48 ساعت قبل استارت راند میشه زد داش البته فقط تاپیک حواشی رو هااااااااااااا
حالا داش محمد هم یه 1 ساعتی عجله کردهمن خواستم راس 3:30 بزنم که 48 ساعت شده باشه که داش محمد زد فدا سرش
داشی تاپیک حواشی راند پیش رو که زدم زیاد حواشی نداشت امید وارم مال تو زیاد حواشی داشته باشه![]()
dark_shadows (07-29-2014),هیچکس (07-29-2014)
X.E.N.O.N (07-29-2014)
ساعت های نزدیک شدن به ریست![]()
dark_shadows (07-31-2014)
dark_shadows (07-31-2014)