بنا به درخواست تعدادی از دوستان این تاپیک رو ایجاد کردیم تا هم بچه ها سوالاتشونو بپرسن و هم نقشه ها و آرایش های مناسب رو به همدیگه معرفی کنند و هم دوستانی که تو بازی کلن دارند کلن هاشونو معرفی کنند به سایر دوستان.
![]()
بنا به درخواست تعدادی از دوستان این تاپیک رو ایجاد کردیم تا هم بچه ها سوالاتشونو بپرسن و هم نقشه ها و آرایش های مناسب رو به همدیگه معرفی کنند و هم دوستانی که تو بازی کلن دارند کلن هاشونو معرفی کنند به سایر دوستان.
![]()
A_anddna_A (08-08-2014),behzad2x (08-28-2014),General_4star (08-09-2014),خوشکل محلمون (10-04-2014),rezajoooon (09-04-2014),tayfun (08-19-2014),هیچکس (08-08-2014),X.E.N.O.N (08-12-2014)
یه اکانتم هست که زده 250تومن توینس حالش 9هستش دفاعیش در حد متوسطه و لول نیروهاش در حد اشغال ولی میتونم 250بدم به اون 600بدم بهش جم بخرم بیارمش بالا!
حالا گیج موندم!که کدومو بخرم!
از اون طرفم لول اکانت خودمم 46هست تویسن حال 7اینم اسکرینش!
![]()
قیمتشم مفته به خدا همه چی فول(توینس حال9) بخاطر همین اره باو تو یه سایت که داشتم دنبال هک این بازی بودم رفتم تو یه سایت عربی اونا به دلار میفروختن که یه اکانت دیدم سطح 143 بود میفروختنش 15هزار دلار یعنی دلاری بندازیم 3100 میشه 4650000میلیون! میشه یعنی اینجور ادم های داریم! حالا این سطح 143 بود من یه اک دیدم سطح 173 بود البته نفر اول نبود ولی زنکش اول بود ببین حالا اون چند میفروشن فک کنم اونو طرف 30تا نمیده!
این دومی مفت نمی ارزه
من الان از مپم عکس میزارم ببین چقد میخوایش
اسم هم فیدبک بزنی برات عوض می کنن
امیرحسین راهشو بلده
عزیز تو این سایت که من میخوام خرید کنم برای این که اکانتتو بزاری برای فروش باید 15تومن بریزی به حساب مدیر سایت و وقتی کسی پیدا بشه یه اکانتو بخره باید اونم 15تومن بریزه در عوض سایت چی کار میکنه ریکاوری جمیل واقعی بودن اک کلش و اک از صحبش تحویل میگیره پول از من یعنی من میریزم به حساب شرکت(سایت) اون خودش پولو میریزه به حساب طرف رمز اکو تحویل میده به من!
- - - - - - - - - -
رضا جان دفاعیت و انبارات عالیه ولی لول نیروهات یکم پایینه!
حالا خودت یه قیمت بگو یکمم با تخفیف بگیریم ببینیم چی میشه شاید قسمت باشه اک تورو خریدیم! البته اینم بگم من یه 600تومن جم بزنم از این شاخ تر میشه!خخخخخخ
[QUOTE=turkam;515106]عزیز تو این سایت که من میخوام خرید کنم برای این که اکانتتو بزاری برای فروش باید 15تومن بریزی به حساب مدیر سایت و وقتی کسی پیدا بشه یه اکانتو بخره باید اونم 15تومن بریزه در عوض سایت چی کار میکنه ریکاوری جمیل واقعی بودن اک کلش و اک از صحبش تحویل میگیره پول از من یعنی من میریزم به حساب شرکت(سایت) اون خودش پولو میریزه به حساب طرف رمز اکو تحویل میده به من!
اگه خود سایت مسولیت قبول کنه مشکلی نیست ولی من تا حالا ندیدم سایتی مسولیت فروش بگیره
[QUOTE=realali;515111]
عزیز پس اون 30تومنو برا چی میگیره؟
در ضمن لازم نیست مسئولیت قبول کنه وقتی طرف میاد میگه میخوام اکمو بزارم برا فروش برا طرف یه شماره حساب ایمیل میشه و میگن قبض واریزشو اسکن بگیر بفرست و شماره رمز جمیلتو بده! اونو چک میکنن اگه قبول شد که میزارن برا فروش اگه قبول نشد 15تومنش میره!