واااای حمید فقط بگم خدا لعنت کنه بخندیم
میبینی ؟ میبنی فقط ؟ همینایی که گفتی نزنشون رفیقمن اومدن اینجا دارن شاخ و شونه میکشن
اول از همه این عباس کایکو داداش برو که تا همینجا خدا سر شاهده فقط بخاطر حمیده که نده موندی از خودش بپرس اون زمان که یکی از بچه های قبیله مارو زدی حدود 30 کیلو ارتش داشتی لینکشو به اکانت ما داد همونموقع 50 کیلو فیکس داشتیک اردو فرستادم زیره پات تو راه بود حمید اومد اردو رو بک داد
این یه دفعه اش بود فقط حداقل 3 بار حمید اینکارو کرد و اردو از زیره پایه تو بک داد خدا سر شاهده از کنارت رد میشدیم ارتشت پودر میشد
اما راجع به این وودی فارمک برو از حمید بپرس گفتم بیا بریم اینو بزنیم چند بار گفتم چندبار خواستم اکانت رضا رو بزنم گفتش نه ضایس رضا براش مشکل پیش اومده نمیخوام حالا که خودش نیست اکانتشو بزنم بخاطر همین کاری به اکانت رضا خانداداش نداشتیم
بعدش یه فارمی مقل وودی میاد اینجا ادعا میکنه

اخه تو کلا به ما مارش دادی ؟ تو مارو زدی ؟ فقط بنایی کردید و سکه زدید ناموسا چند کیلو سکه زدید
من از همین 5شنبه نبودم رو اکانت رفته بودم مسافرت اصلا اینکه حمید اومد نزدیک اکانت رضا قلعه گرفت خبر نداشتم اومدم دیدم گرفته امروز صبحم دیدم اس ام اس داده ممد ریست دادم که فکر کردم داره خالی میبنده تا نرفته بودم رو اکانت باور نکرده بودم
اما راجع به اون تفنگ بادی

وای ناموسا تو هیچی نگو یعنی به عمرم تا حالا دلم به حال کسی انقد نسوخته بود زیره پاش اردو زدم بهش پیام میدادم رد کاربر زد

تو خیلیییییییییییییییییی خوبیییییییییییییییییییییی یییییییییی
اما راجع به صمد خان هم گفتم تو بازی بازیکن با شخصیتی هستی ولی قرار نیست باهات صلح کنیم سره این قضیه

خداوکیلی همونموقع که اومدی بچه های قبیله مارو کنارمون غارت کرده بودی ارتشت میخورد به ما پودر میشدی
ما تو بازی همه چیو ثابت کردیم ما تو فروم خالی بندی نمیکنیم وقتی به کسی مارشی نزدیم وقتی کسیو نزدیم الکی نمیگیم طرف فارمه مائه هرکیو گفتیم حتما زدیم
یکی مثل عباس کایکو یا اکانت رضا خانداداش که گفتم با خود رضا هم خیلی رفیقم خودم اگه بخاطر حمید نبود به سرنوشت خیلی ها مثل عباس تفنگ بادی و الهام و افرا و اونی که اسمش همش ایکس بودو رضا66 و همه ی فارمای ما وخیلی های دیگه که بودن و ریست زدن و رفتن
کلا قبیله صمد 2 بار اومدن رو ما عملیات بریزن
که یه بار مستر هوس اومد که اصلا ما آنلاین نبودیم و ارتش خونه نبود یه مارش زد و رفت که همون ساعت حمید اومد گفت باید اینو همین الان بزنیم که صمد و ممد پیام بازی که نه این میخواد بیاد ولف اینو نزنید
یه بارم خود صمد و اون اریا اومدن بعد جالبیش اینجا بود قلعه های منابع رو زده بودن که بازم ارتش ما خونه نبود و بود والا جرات نمیکردید مارش بدید
هنوز با این همه ادعای بازیتون نمیدونید یه بازیکن مثل حیمد ارتش شب یا وقتی خودش انلاین نباشه خونه نمیزاره ساعت 5 صبح اومدید ازش ارتش بزنید

ما 50 تایی فیکس 2 تا 50 تا فیکس هم داشتیم خونه نمیزاشتیم نمیدونم فاز شما چیه
دوستان و فارمولکای عزیز اگه حمید نبود همین 2 3 نفری رو هم که اینجا دارن منم منم میکنن جوری میزدیم که دیگه صداشون در نیاد