[QUOTE=dani1421387;511378]

نوشته اصلی توسط
General_4star
جوجه فکلی تا رو اک خودم بودم یکبار کامل ارتشتو زدم ک رفتی هلند یکبارم شهرام خان با اینکه یک هفته دیر تر استارت زده بودم کاری کردم باهات از ترس من رفتی دو تا مربع پایینتر قلعه گرفتی.
اون گوشه موشه ها.خخخ
بعدشم ارسلان ازم خواست برم رم اک امیرکیا رفتم اونجا همتونو صاف کردم از نیمپلاک ک برای مثال گندتون بود تا تو که کوچیکترینشون بودی.
از همتون قلعه زدم کاری با تو کردم اون موقع رکورد غارت دن سه رو با 45 میل غارت زدم که نصفش به لطف فارم بزرگی مثل تو بود.
اخرشم دوتا قلعه ازت زدم که بعدش رفتی برزیل فارمولک.
پاپارازی عزیز این فارم چهار ستاره راست میگه اون اقا تا بوده فارم بوده راندی که سینا فرستادش قاطی باقالیا چندتا لینک دیدم از امین کا زد ک سطحش 26 بود و اون اقای بازی بلد نژاد پرست با سطح 32 نتونسته بود ازش قلعه بزنه و 3 بار نجیباشو امین زد.
یکم از سابقش میگم بدونی
راند 11 داریوش لویال کاری کرد که بل کل زد بیکاری از فاصله 6 ساعتی ازش قلعه میزد
راند 12 رفت سرکار.خخخ
راند نمیدونم چند دن 5 با همین اقا استارت زده بودن منم کنار اردلان ارسلان بودم با یه حمایت ارتشش را کاملا صاف کردیم طوری ک زد محافظت و بعدشم رفت سرکار.خخخخ
راند 17 ک لازم به گفتن نیست سینا چیکارش کرد.خخخ
سرور تست باز با همین اقا رفت با کله تو دیوار اردلان البته زمین کج بودا وگرنه نمیرفت تو دیوار.خخخخ
خلاصه در این حدا این فارما.
خوش اومدی فارم 4 ستاره.خخخخخخخخخخخخ
قبلا فک میکردم کمبود شخصیت داری ولی الان که دقت میکنم کلا شخصیت نداری
قبلا به اندازه کافی تو تاپیکای قبلی راجع به دن 3 جوابتو دادم
تابلوئه عقده سنگینی ازم داری که فقط منتظری من پست بزارم بیای اظهار وجود کنی
الانم اومدی باز داری اظهار وجود میکنی 
گفتم درحدی نیستی که جوابتو بدم زییییییییییییییییییرررررر رررررر پرچمی
بازم نقل قول بگیر و از توهماتت بنویس تا بیشتر بخندیم
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
- - - - - - - - - -

نوشته اصلی توسط
paparazi
ما که نگفتیم نبوده

میگف سبک دارم که کل قلعه های اتحاد رو یه تنه میاره پایین نزدیک 2 سه ک منجنیق و قلعه کوش و برج محاصره بود و سرجمع یه سطح اصطبل تونست از سینا بیاره پایین و درجا کیوان ارتشش رو پرپر کرد
چندتا مارشی که خودم رو اکانت دادم همش داشت ساختمون میاورد پایین حتی فکر کنم یه قصرم اوردم پایین بچه هائی که تو گروه ویچت بودن هم دیدن 
- - - - - - - - - -
[QUOTE=wody.tanha;511390]

نوشته اصلی توسط
General_4star
دوسته من حرفات شیرینه میخندیم بهش ولی کسایی که تاریخو میدونن در جریانن که تو داریی تحریفش میکنی
دوسته من موندم شما بازیکنین یا تماشا چی اگه بازیکنی بازیتو بکن اگه تماشاچی دست بزن دادا راه برو
داداشم این محسن دادا تاریخش کاملا 20
وقتی یچیز میگه خیالت تخت باشه که اتفاق افتاده البته شما که بما دوروغ بگی به خودت نمیتونی دروغ بگی خلاصه یه عمری فارم داش محسنی دیگه
با خودت رو راست باش
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ تو که دیگه خیلی باحالی
وقتی یچیز میگه خیالت تخت باشه
که اتفاق افتاده البته شما که بما دوروغ بگی به خودت نمیتونی دروغ بگی خلاصه
یه عمری فارم داش محسنی دیگه
با خودت رو راست باش
واااااااااایییییییییی خداااااااااا دلم
این اصلا هویت نداره که بخواد چیزی بگه
بگو از زیر پرچم و چادر بیاد بیرون اول