نترس گلم بالا نمیاد
شما اگر تاپیک رو از اول خونده بودی سوالی بود بیشتر تا اعتراض ولی خوب الان یک خورده حالت اعتراضی هم داره
این که به مدیرا چه ربطی داره از اون حرفا بود حداقل کاری که میتونن بکنن اینکه پیگیری کنن تا این تبعیض ها رفع بشه
این دلار گرون هم ازش بکش بیرون داداش دفعه بیست و نهمیه دارم میگم کلا بحث قیمت نیست این یک چیزه طبیعیه شما گیر دادی بهش نمیدونم چرا
در مورد اون بحث عرب و ایرانی داداش حرف من نیست این جماعت هنوز تفاوت ایران وعراق رو نمیدونن
من الان تو همین دنیایه 60 بازی میکنم این عربها ها فکر میکنن ما عربیم چه برسه به اروپایی ها
در مورد اون جشن هم و امثال اون هم میتونی عملکرد شرکتهایی مثل گوگل ویا اپل رو دنبال کنی یه مثال میزنم چون حوصله توضیح ندارم الان همین بازی clash of clan رو نگا کن event و gift های هالووینش مال همست ازت سوال نمیکنه مصیحی هستی مسلمونی ایرانی ای یا هرچی
بعد شما به من میگی ندونسته حرف میزنم ؟ایول داری
در مورد اون گالا گالا جون داداش ما رو اسکل کردی ؟

الان 30 دقیقه دارم سرچ میکنم تنها چیزی که پیدا کردم یک برنامه کودک بود مال سال 1994 اونم نمیدونم گالا گالا تلفظ میشه یا نه _gullah gulah) چیز دیگه ای نبو
اگر لینکشو بدی که ما هم فیض ببریم بد نیست
در اخرم اینکه کلا دیگه بیخیال این بحث یک سوال داشتم که خودم به جوابش رسیدم
در مورد اعتراض هم که جون به جونمون کنن ایرانی هستیم هیچ غلطی نمیکنیم البته من حس میکنم بچه ها از راه هایه دیگه ای سکه تامین میکنن که اصلا براشون مهم نیست

در کل به جایی نمیرسیم پس بیخیالش