سلام دوستان
هر سوالی در باره ی اهدف بازی ، نحوه انجام بازی ها و یا مشکلات درون بازی دارید را اینجا بپرسید.لطفا قبل از پرسیدن سوال به صفحات قبل دقت کنید و مطمئن شوید سوال تکرای نمیپرسید
سلام دوستان
هر سوالی در باره ی اهدف بازی ، نحوه انجام بازی ها و یا مشکلات درون بازی دارید را اینجا بپرسید.لطفا قبل از پرسیدن سوال به صفحات قبل دقت کنید و مطمئن شوید سوال تکرای نمیپرسید
kambiz26 (01-03-2015),mehrzad21 (08-20-2015),mohammad8816143 (06-11-2014),nanaz7 (04-18-2014),niloo89 (04-14-2014),حدیث (10-03-2014),rezajoooon (10-03-2014)
بله حتما اینطور میشه استثنا نداریم که :d
یک بانوی سالم و بدون آرایش بهتون میدن ، دیگه خرید لباس و آرایش و انجام دادن هدف ها و بزرگ کردنش با شماست.
یک چیزی که من یادم رفت ترجمه کنم ^^ در باره ی جعبه های میستری و باعث شد امروز خودمم شگفت زده بشم این بود که :
هر جعبه رو 5 بار میتونیم تست کنیم. یعنی در یک روز جعبه 100 دلار رو 5 بار ، جعبه 300 دلار رو 5 بار و جعبه 500 دلار هم 5 بار!
جعبه 10 الماسی هم محدودیت نداره
مریم جونم چرا اواتار من تو بازی نمایش داده نمیشه ؟:+((
اسم بانوی من در بازی :
Heavens empress
از اشنایی با بانوهای عزیز خوشحال میشم
آواتارا چند روزه قاطی کرده آره:-s
یادمه قبلا توی آی آر هم چندین هفته این وضعیت رو داشتیم و سرور عکس های اپلود شده ی ما رو ذخیره نمیکرد. خودشون درستش میکنن آجی جونم. دست ما نیست. آواتارمون نپریده. مثلا یک پیام توی پروفایل کسی میذاریم ، آواتار نمایش داده نمیشه ولی همون صفحه رو دوباره بالا بیاریم مشکل حل میشه![]()
مریم جونم الماس هایی که قرار بود برای تبلیغ بازی داده بشه چی شد ؟![]()
اسم بانوی من در بازی :
Heavens empress
از اشنایی با بانوهای عزیز خوشحال میشم
مریم جون برای سال نو بهمون جایزه نمیدین![]()