تنها دنیایی ک باقی میمونه شده دنیا5 ازراند بعد هم شلوغ میشهاعلام حضور کنین ببینیم کیا میان
![]()
تنها دنیایی ک باقی میمونه شده دنیا5 ازراند بعد هم شلوغ میشهاعلام حضور کنین ببینیم کیا میان
![]()
در رفاقت رسم ما جان دادن است / هر قدم را صد قدم
پس دادن است
هرکه بر ما تب کند جان میدهیم / ناز او را هرچه باشد
میخریم .........
amin-isatis (06-18-2019),aminsa91 (07-04-2019),khandadash (06-22-2019),Mohammad_Naghipoor (06-30-2019),Return.of.wolf (06-23-2019),Return…Of…WarrioR (06-20-2019),SpiteOfSky (06-16-2019)
سلام یعنی واقعا میشه پول درآورد ؟
اره حق با توهه چون من خودم اوقات بیکاری کلاش بازی میکنم .
درضمن الان دنیای 31هستم ولی بعد سه سال بازی و شروع کردم تفاوتهای خیلی زیادی کرده مثلا من یادمه قبلا ما خودمون محل قلعه هامونو انتخاب میکردیم الان خودش انتخاب میکنه الان وقتی یک بازیکن دو روز آف میشه نمیذاره بهش حمله کنی خب این وخیلی چیزهای دیگه از جذابیت های بازی جنگ خانها کم کرده منم این ماه خیلی بیکارم وگرنه بازی نمی کردم هرچی بازی جنگ خانها هیجان کمتری داشته باشه متقابلا انجمن هم ضعیفتر میشه ضمن اینکه قبلن ها خیلی تبلیغات میکرد که الان احساس میکنم تبلیغاتش هم کم شده .
یک اشکال دیگه وفرق دیگه که بازی جنگ خانها با کلاش داره اینه که مثلا من تو کلاش ارتقاها وساخت هایی که از سه سال پیش تا حالا دارم بازی میکنم حفظ میشه اما جنگ خانها هر ماه ریست میشه وباید از اول شروع کنی ایکاش این ساختار عوض میشد چون انگار جنگ خانها اصلا برای زمانی که صرف بازی میکنی ارزشی قایل نیست بخاطر همین من حاضر نیستم کاربر وی آی پی بشم و....
همه رفتن بیکاری دن5 چی شده مگه
در رفاقت رسم ما جان دادن است / هر قدم را صد قدم
پس دادن است
هرکه بر ما تب کند جان میدهیم / ناز او را هرچه باشد
میخریم .........
SpiteOfSky (07-03-2019)
عجب وضعی شده دنیا 5 مدال غارت. مدال سازنده .24 ساعت انلاینی. همه رو داریمو رنک 1 واسمون صورتی شده
من پولشو دارم میخرم ولی خیلیام هستن تو این وضع بد اقتصادی فقط وی ای پی فعال میکنن اما 24 ساعتو پر میکنن! این وسط نباید حق این بندگان خدا خورده بشه نباید شبو از ترس اینکه طرف با بهترین امکانات بیاد قلعه هاشو بزنه خودشو نفله کنه![]()
ganjepoor (07-04-2019),Mohammad_Naghipoor (07-02-2019),SpiteOfSky (07-03-2019)
نمیدونم چرا فقط حس بازی کردن تو 2-3 روز بیشتر ندارم![]()
ha_taech
amin.kz007 (07-04-2019)
ganjepoor (07-04-2019)
این توضیحات داخل بازی واقعن واقعیه ؟
یعنی این واقعن همون خانوارزه 10 سال قبله ؟
الان ورژن چنده ؟
خـیـام اگـر زبـاده مــسـتـی خـوش بــاش *** بـا ماه رخـی اگـر نـشسـتـی خـوش باش
چـون عـاقـبـت کـار جـهـان نـیستی است *** انگار که نیستی؛ چو هستی خوش باش
خانوارز یک اعتیاد فاجعه بار بود که خوشبختانه برای من خیلی وقته دورانش تموم شده
زنده باد زندگی![]()
khandadash (07-13-2019),Return…Of…WarrioR (07-16-2019)
saharj24 (08-24-2019)