با اجازه بزرگترهای قبيله
زنده باد بچه های هيتلر که همشون گلند![]()
با اجازه بزرگترهای قبيله
زنده باد بچه های هيتلر که همشون گلند![]()
کل کل نبود
اين هم جمله جديد فارمهای دی
2013-02-04 12:39:34
سلام پسر میتونم بپرسم چرا حمله میکنی ؟ نامردی نکن من پول خرج کردم سکه گرفتم
reza659401 (11-03-2018)
هیتلر کبیر یکی از قبیله های خوبه دنیای 5 هست موفق باشین ;-)
reza659401 (11-03-2018)
من این راند نبودم ولی عزیز فکر نمیکنم اون افرادی که ریست کردن بخاطر هیتلر کبیر بود یا کس دیگه. اولا همشون بالای جدول بودن. دوما با سابقه ای که دارن بازیکنایی نیستن که با هر چیز کوچیکی ریست کنن.واسه عشق و حال و تفریح این راند بودن واسه تفریح هم ریست کردن. پس بهتره اون متنتو یه کم اصلاح کنی و یا اینکه یه دلیل خوب بیار که دیگران قانع بشن. موفق باشی.
ONLY_WAR
reza659401 (11-03-2018)
reza659401 (11-03-2018)
من از امروز اومدم و دن 5 شروع کردم اما تا جايي که اطلاعات رسيده بود عنوان کردم
مدارک هم اگر باشه خود عزيزان قبيله اگر لازم بود ميگذارند
کل کل نبود
اين هم جمله جديد فارمهای دی
2013-02-04 12:39:34
سلام پسر میتونم بپرسم چرا حمله میکنی ؟ نامردی نکن من پول خرج کردم سکه گرفتم
من کاری به حرفهایی که زده نشد ندارم
از بروبچ هیتلر هم معذرت که این حرفها ربطی به تاپیکشون نداره
ولی ریست گروهی یا هر چیزی که اسمشو میذارید برای دلایل مشخص شده بابت قوم فرانک بوده
کلی هم در موردش رایزنی شده
و تاپیک هم درموردش زده شد
اگه با شخصه خاصی خصومتی هست که مشخصه کیه با همون مطرح بشه و به اسم همون شخص
قبیله لول برای یه هدف خاص راه اندازی شد و با حادثه ای که برای دوست عزیزمون رخ داد و فوت همسرشون کلا همه ما از بازی کردن برای تفریح افتادیم و برنامه های قبیله هم رنگ و لعاب خودشو از دست داد و از طرف دیگه قوم فرانک و بحثهای مدیریت .
من خودم هنوز از دلم نمیاد به خاطر مهرداد امضامو عوض کنم چه برسه به تاکتیک چیدن و این حرفا
در کل احترام گذاشتن به همدیگه کاره سختی نیست
reza659401 (11-03-2018)
همه میدونن واسه جی ریست کردین...بعده اینکه همتون ..........۴تا مارش دیدین و نارنجی شدین¹24²
بله خیلی زشته یه دفه ۵ نفر اول رنکینک یهو تک قله بشن ...حیف که محافظت زمان داره.و الا میدونم که ریست نمیکردین¹24²
در ضمن خدا خانم این عزیز و رحمت کنه.....
خدا کنه این جور که میگین باشه....باورش یکم سخته
یادمه من اخرین راندی که بودم تقریبا ۹ماهه پیش یه اتفاق بدی برام افتاد که بازیو ول کردم.اما یادم نمیاد قبیلمون ریست کرده باشن..همون راندم بچه ها گل کاشتن و دوم شدن .......تازه کسی نفهمید که اصلا ما نیستیم¹24²
reza659401 (11-03-2018)
دوستان گلم ...این حرفا جاش توی تایپینگ کل کل ...نه اینکه اینجا تاپینگ بزنین به اسم قبیله هیتلر کبیر بیاین کل کل کنین...دلیل این که من تا بحال برای قبیله تایپینگ تشکیل ندادم اینه خیلی از اعضا قبیله توی انجمن نیستن وبه همین دلیل هم دلیلی باری تشکیل تایپینگ وجود نداره....از مدیر مربوطه خواهش میکنم تایپینک حذف کنن یا ببندن اگه لازم شد و اعضا هم توی انجمن بودن خودمون با مشورت اعضا تشکیل میدیم...
موفق باشین