سلام دوستان
هر پیشنهاد و انتقادی از بازی داشتید رو میتونید در اینجا مطرح کنید.
سلام دوستان
هر پیشنهاد و انتقادی از بازی داشتید رو میتونید در اینجا مطرح کنید.
هر چه ادمین ها تصمیم بگیرند ما هم قبول میکنیم. اونها بیشتر اطلاعات دارند و صلاح و مصلحت رو از ما بهتر میدونند¹1²
سلام . چطوری الماس بدست بیارم
بچه ها من یه چند تا ایده داشتم اما نمیدونم میتونن توی بازی بزارن یا نه
یکیش اینکه لاک ناخن باشه، من خودم از لاک خوشم میاد اما متأسفانه اصلاً همچین چیزی نیست توی بازی، میشد جای اینکه بک گراند های چند صد الماسی بزارن لاک بزارن که همه مطمئناً ازش استقبال میکنن
شاید بگین دستش کوچیکه و معلوم نمیشه اما واسه پاهاش که معلوم میشه، تازه دستش هم مطمئنم معلوم میشه
دومیش اینکه ناخن مصنوعی هم بزارن توی بازی، به نظرتون خوشکل تر نمیشه؟! یا حتی آویزه ناخن!!!
کیا با آویزه ناخن موافقن؟! من که خیلی خوشم میاد
یه مورد سوم هم اینکه بشه خودمون رنگ سایه ها رو انتخاب کنیم
دیدین توی مدل سایه ها اکثراً یک یا دو رنگ ثابت هستند و ما فقط میتونیم رنگ اصلی رو تغییر بدیم؟ خب این خیلی بده، کاش بشه خودمون بتونیم رنگ همه ی سایه رو انتخاب کنیم، هر چند تا رنگ که توش استفاده بشه
خیلی ایده های دیگه هم دارم، مثلاً انگشتر ها خیلی کم هستند، تازه!!! ما عادت داریم انگشتر ها رو توی انگشت ها مختلف بزاریم کوچیک، سبابه، شصت، ...
همینطور پا!
من که تو انگشت پام هم انگشتر میزارم
نمیدونم آیا پیشنهادات ما به گوش مدیریت برنامه نویسی میرسه یا نه؟!
There are things that are so serious that you can only joke about them
Werner Heisenberg
I am surprised by the people who they themselves live under the lash of injustice
and cry for "Husayn" who lived free
Ali Shariati
خیلی ایده های دیگه دارم مهسا جون، اما اینش مهمه
آیا به گوش ادمین ها میرسه یا نه؟!
حداقل دلمونو خوش نکنیم به این تاپیک
There are things that are so serious that you can only joke about them
Werner Heisenberg
I am surprised by the people who they themselves live under the lash of injustice
and cry for "Husayn" who lived free
Ali Shariati
می تونم این تضمین رو بدم که ایده ها خوب همیشه خریدار دارد پس این گوی و این هم میدان
بنده آنی که در بند آنی بله دیگه با شماست
آنجا ده ماه زمستانست و دو ماه تابستان و در این دو ماه نیز آب و زمین و گیاههمه سردند.
یک پیشنهاد دارم البته اگه ناراحت نمیشید.لطفا فروم مجزا واسش بزارید چون این بانوی محبوب کلی ادم سبیل کلفت با 50 سانت دور بازو و خانوارز بازی کن رو در گیر ساختن چند تا بانو یا رای دادن به اونها کرده.
پس خانوارز چی میشه؟!!
خانوارز یعنی هنر جنگیدن نه دوئل زدن
اگر فرمانده اجازه اعدام سربازانش را در جیبش نداشته باشد نمی تواند افراد خود را به سوی پیروزی هدایت کند.سرباز باید بین مرگ حتمی در صورت عقب نشینی و یا مرگ احتمالی در صورت مبارزه یکی را انتخاب کند.